Plakati s primamljivim ponudama pozivaju nas na sve strane. Nude nam „ludu i nezaboravnu noć“. Na drugoj strani nudimo nešto drugačiji doček Nove godine u Međugorju. Tiho i nenametljivo. Na promjenu. Na susret sa živim Bogom. Ali i sa samim sobom. Međugorje nam uvijek nudi utjehu. Nudi Majčinski zagrljaj. Mir i istinu, te nas poziva na tišinu i unutarnju promjenu jer to je ono što nam svima treba. Novogodišnji seminar u Međugorju je uistinu jedan poseban dar. To su dani ponuda onima koji žele u ozračju sabranosti i molitvenoj šutnji pred tajnom Euharistijske Prisutnosti, na jedan potpuno drugačiji način dočekati i ući u Novu 2022. godinu.

 

Program ovogodišnjeg susreta sastoji se od korisnih i poučnih predavanja, sudjelovanjem na sv. Misi, klanjanjem pred Presvetim, zatim odlazak na Križevac, Podbrdo... i to je samo dio onoga što Vas očekuje.


Voditelj je s. Ljilja Pehar
, školska sestra franjevka, a tema seminara je „SVJETLOST SVIJETA“.

 

Dolazak sudionika, prijave i okupljanje je 30. prosinca do 17 sati, a završetak je planiran 2. siječnja 2022. godine oko 11 sati.

 

Cijena seminara je 90 Eura, a u cijenu je uključen smještaj kao i obroci (doručak, ručak, večera).

 

Prijave i sve dodatne informacije možete dobiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , kao i na kontakt telefon: s. Ljilja (00387 63 808 430); Toni (00387 63 429 011).

 

Broj mjesta je ograničen, a prijaviti se možete do 20. prosinca 2021. godine.

 

Vođeni Božanskim milosrđem, velikim zanimanjem i odazivom na duhovno zajedništvo, UHAKUD u BiH Vas poziva da dođete i osjetite istinsku ljubav Božju i ljubav koju Vam može pružiti bližnji, istinsko zajedništvo i snagu koja će Vas voditi putem Božje pobjede.

 

UHAKUD u BiH