PROGRAM:  Zimska ŠHF 2019. obuhvaća program plesova, pjesme, nošnji i glazbala JADRANSKOG PODRUČJA. Polaznici mogu odabrati jedan od ponuđenih programa: PLES, TAMBURE ili TRADICIJSKA GLAZBALA. Veliki završni jubilarni Koncert polaznika je u subotu 12.1.2019. u 20.00 sati u Domu mladih, Hrvatske državnosti 10, Koprivnica.



 

VODITELJI:

Glavni voditelj ŠHF je prof. Andrija Ivančan, koji vodi i Ples                  
Tibor Bun je voditelj Tambura s gostom predavačem Sinišom Leopoldom                  
Vjekoslav Martinić je voditelj Tradicijskih glazbala                         

PRIJAVA: Prijavu je moguće izvršiti popunjavanjem i slanjem priloženih prijavnica na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili  na adresu: HRVATSKA MATICA ISELJENIKA, Trg Stjepana Radića 3, 10000 Zagreb. 

ROKOVI: Rok za prijavu na  Zimsku ŠHF  jest najkasnije do 3. 12. 2018.                
         

ŠKOLARINA: Školarina za Zimsku ŠHF  iznosi 80 eura za polaznike izvan RH te 600 kuna za polaznike iz RH. Nakon poslane prijave polaznici dobivaju račun od Hrvatske matice iseljenika na osnovi kojeg uplaćuju školarinu. Školarina mora biti plaćena prije početka ŠHF.

 

PLAĆANJE: Plaćanje školarine vrši se tek po primitku računa sa svim potrebnim podacima, koji Hrvatska matica iseljenika šalje polaznicima na osnovi primljene prijave. 

 

SMJEŠTAJ: Smještaj je organiziran u  Hotelu Podravina, Hrvatske državnosti 9, Koprivnica, od 2.1 (dolazak) do 13.1. (odlazak) 2019.  HMI je  osigurao povoljnu cijenu punog pansiona (švedski stol) koja s uključenim  pdv-om i pristojbama  iznosi  198,00  kuna osoba/dan, za 11 dana 2.178,00 kn. Jednokrevetne sobe moguće s nadoplatom u dogovoru s Hotelom. Plaćanje smještaja vrše sami polaznici, unaprijed na osnovi predračuna koji tražite izravno od Hotela ili  u samom Hotelu plaćanjem na recepciji. 

 

NAPOMENE: - Osobe mlađe od 16 godina prihvaćamo na ŠHF  samo u pratnji roditelja/skrbnika. - Kontakt za sve dodatne informacije: mr. sc. Snježana Jurišić, rukovoditeljica Odjela za kulturu Hrvatske matice iseljenika, tel. 00385 1 6115 116 ili e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Sve informacije možete pogledati u pismu poziva, kojeg uz prijavnicu možete preuzeti klikom na OVDJE.